AB060102

Прикажи 36 48 60

L1 Панталони комбинезон и Јакна 3004/02 – G15 жолта гарн. /

1280 ден со ДДВ
Летен работен комплет – јакна и панталони полукомбинезон. Јакната е со еластични манжетни. Полукомбинезонот е со регулирачки прерамки. Материјал: 100%