AA0102

Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA TROUSERS Панталони кафеаво-црно/црвено W2167T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони кр. сино-црно/црвено W2167T /

1870 ден1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони сиво-црно/зелени W2682T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со функционални џебови, појачани колена со 600D полиестер со простор за вметнување штитници за колена, сигнални елементи. Материјал:

PRISMA TROUSERS Панталони сиво-црно/кр.сино W2167T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони црно-црно/зелено W2167T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA Панталони кафеаво/црно/црвено W2167T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA Панталони сиво-црни/кр.сино W2167T /

1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици.  Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU.  Големини: