F

Се прикажуваат 1–36 од 50 резултати

Прикажи 36 48 60

4800 А Заштитни очила цели со клапна 2203-00 /

155 ден со ДДВ
Очила се отпорни на удар,се анти-замаглувачки ,и се специјално наменети за работа во индустија. Имаат PVC рамка и поликарбонатско

4800 Р Заштитни очила цели 2202-00 /

155 ден со ДДВ
Очилата се отпорни од удар и се анти-замаглувачки, дизајнирани за индустриска работа. Имаат ПВЦ рамка со поликарбонатни леќи. Се со

AGATE-C Заштитни очила-безбојни AF90958A

190 ден со ДДВ
Заштитни наочари со поликарбонатни стакла овозможуваат целосно покривање и заштита на очите. Иновативниот дизајн обезбедува заштита од удари, 99%

ALTERNATOR OptiRock Зашитни наочари, безбојни, 10145579

770 ден со ДДВ
Алтернатор ™ нуди широк избор. Овие мултифункционални очила нудат различни нивоа на заштита  и се прилагодуваат на секоја апликација. Antigog

ALTERNATOR Зашитни наочари, безбојни леќи 10104619

710 ден со ДДВ
Алтернатор ™ нуди широк избор. Овие мултифункционални очила нудат  различни нивоа на заштита и се прилагодуваат на секоја апликација.  Antigog

ALTIMETER Очила -маска, бeзбојни, 10153915

1000 ден со ДДВ
Очилата се направени со мека прилагодлива рамка која има високо влијание за максимален комфор. Имаат ластик за околу глава. Леќите

AMBER-C Заштитни очила безбојни AF 90960 /

160 ден со ДДВ
Заштитни очила со поликарбонатни леќи со UV заштита и висока отпорност на удар. Дизајнирани да овозможат комплетна заштита на очите.

AMBER-G Заштитни очила затемнети AF 90960 /

160 ден со ДДВ
Слој против замаглување со добри својства против гребаници. Издржливост на удар. Осигурува 99 % UVA и UVB заштита. EN 166

BARDEN Заштитни очила – безбојни 512051 /

170 ден со ДДВ
Очила за брусење од поликарбонат. Рачките се регулираат. Осигуруваат 99% UVA/UVB заштита. 2C-1,2SGI 1F CE. EN 166

BARDEN Заштитни очила – затемнети 524051 /

170 ден со ДДВ
Заштитни очила со поликарбонатни леќи кој се со висока заштита од удар.  Иновативниот дизајн овозможува целосно покривање на очите кое

FeatherFit Clear Очила – безбојни, отпорни на гребење 10145075 /

310 ден со ДДВ
Очила кои имаат модерен изглед и се многу лесни.  Имаат допонителна отпорност на удар во екстремни температури ( -5 /

FeatherFit Smoke Очила – затемнети отпорни на гребење 10145076 /

340 ден со ДДВ
Очила кои имаат модерен изглед и се многу лесни.  Имаат допонителна отпорност на удар во екстремни температури ( -5 /

MOVE Заштитни очила UV400, безбојни,10153954 /

530 ден со ДДВ
Елегантен и лесен дизајн со панорамски поглед. Достапни во различни бои на леќи, како и слој против замаглување и против

ONYX Заштитни очила со можност за диоптерски леќи 92134

660 ден со ДДВ
Заштитни очила со можност за поставување на диоптерски леќи. Заштитните очила се со поликарбонатско стакло и поликарбонатна рамка TR90.

OverG Clear Очила – безбојни (за диоптер) 10145576 /

300 ден со ДДВ
Очилата се дизајнирани да можат да се носат врз наочари со низок и среден диоптер.Over-G нуди висока заштита од удар

PANOLUX Защитни очила цели AF SG-60

370 ден со ДДВ
Очилата се со поликарбонатско стакло, и PVC рамка. Имаат индиректни вентилациони отвори, и само-подесувачка гумена трака за глава која овозможува

PERSPECTA 010 Наочари поликарбонат проѕирни 10045641

880 ден со ДДВ
Можност за апсорбирање на удар. Слој против замаглување Sightgard со добри својста против гребаници. Слој против гребаници TuffStuff. 5 позиции

PERSPECTA 010 Наочари поликарбонат црни 10045644

910 ден со ДДВ
Можност за апсорбирање на удар. Слој против замаглување Sightgard со добри својста против гребаници. Слој против гребаници TuffStuff. 5 позиции

PERSPECTA 9000 Наочари поликарбонат проѕирни 10045516

490 ден со ДДВ
Неверојатно лесни (26 g), отпорни и истрајни заштитни наочари за целодневно носење. Со поликарбонатни стакла, оптика класа 1. Заштитниот слој

PERSPECTA GIV 2300 Очила поликарбонат 10076384 /

730 ден со ДДВ
PERSPECTA GIV 2300 е новата димензија на стил и комфорт. Овие заштитнинаочари имаат флексибилни рамки кои се прилагодуваат совршено со

ROZELLE Заштитни очила – безбојни 512050 /

250 ден со ДДВ
Очила со атрактивен дизајн со поликарбонатни леќи. Имаат UV заштита. 2C-1,2 SGI 1F CE EN166

ROZELLE Заштитни очила затемнети – 525050 /

250 ден со ДДВ
Очила со атрактивен изглед, поликарбонат визир. Безбедносните очила моделот  Rozelle се достапни во две варијанти: проѕирни очила (заштита од ултравиолетови

SKYLINE Заштитни очила, безбојни 91948 /

130 ден со ДДВ
Заштитни очила за брусење со прозирни леќи. 2C-1,2 SGI 1F CE. EN 166

TECTOR Заштитни очила безбојни отпорни на удар по воен стандард STANAG 2920

1530 ден со ДДВ
Наменети за полиција, армија и технички професии. Максимална заштита со целосно покритие на очите, силиконска подлошка за нос. Двострана OptiRock

UNIVET 501, IR Заштитни очила за заварување, 501000105

1120 ден со ДДВ
Очила за заварувачи со широки леќи. Имаат вентилирачки странични штитници и рачките се подесуваат. 5U1FCE, EN 166, EN 169, EN

UNIVET 505, AF Зашитни наочари проѕирни 505u000011

680 ден со ДДВ
Наочари со еластична структура, флексибилни и отпорни. Стаклата се достапни во повеќе верзии и имаат чисти спортски и модерни линии.

UNIVET 520 Заштитни очила проѕирни 520110000 VS 160 /

180 ден со ДДВ
Очилата се компатиблни за носење со своите очила.  Целосно се направени од поликарбонат, без метални фрагменти. 2-1,2 U 1F CE