CH12

Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 36 48 60

GILT-BLACK Зашитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црн 8013

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-R Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црвен 96132 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-Y Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, жолта 96131 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN