AB0103

Прикажи 36 48 60

STANMORE Панталони комбинезон 100% памук 303175 /

2860 ден3050 ден со ДДВ
Работен полукомбинезон со мултифункционални џебови, рефлектирачки елементи, и засилени колена со можност за поставување штитници. Направени од 100% памук, 275g