N

Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 36 48 60

MASK 3 Маска за заварување – рачна PVC – MSC000045 /

440 ден со ДДВ
Рачна маска за заварување изработена од PVC.  EN 166, EN 169, EN 175

MASK 4 Маска за заварување – наглавна PVC – F10630.2 /

940 ден со ДДВ
Наглавна маска за заварување од PVC. EN 166, EN 169, EN 175

MSA Заштитен визор од поликарбонат 1.5mm, 2C-1,2 1B 389, 10115840

720 ден со ДДВ
Прозирен визир од поликарбонат 1,5мм, должина 203мм. (EN 166:2C-1,2 1B 389)

PW96CLR Штит за лице Визир

1270 ден со ДДВ
Овој штитник за лице штити од прскање на хемикалии, растопен метал или парчиња врел метал. Одлична заштита на предниот и

STIT 1 Поликарбонатна маска со настрешница од PVC 9051 /

770 ден со ДДВ
Заштитен визир за лице од поликарбонат со PVC рамка.  Го штити лицето од механички честички и распрскувачки капки од течност. 

UNIVET Адаптор за штит 606020000

760 ден со ДДВ
Универзален адаптер од анодизиран алуминиум или пластика. Системот за заптивање со пружини го прави уредот стабилен и високо прилагодлив. Отворањe

UNIVET Штит од поликарбонат, проѕирен 607A70000

1600 ден со ДДВ
Овој поликарбонатен визир ги заштитува целосно очите и лицето. Штити против капки и спрејови. Специфична верзија е достапна за заштита

VISIGUARD MESH Штит од метална мрежа од PVC, STIT 2, 05020025

1210 ден со ДДВ
Безбедносен поликарбонат штит со метална мрежа и ПВЦ визир.  Го заштитува лицето од повреди од механички честички, капки или

Визир за лице

290 ден со ДДВ
Визир за лице изработен од VERALITE,ПВЦ пена и еластична лента. UV-C radiation, 30W, wavelength below 280 nm, 15 mins bacteria,