CE24

Прикажи 36 48 60

STORK ракавици од неопрен 0.55mm, 33 cm 141613 /

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од неопрен флокиран со дебелина 0,55мм, со должина 33cm. Ракавиците се во согласност со европските стандарди: EN 420-