CE0801

Прикажи 36 48 60

REDSTART ракавици обложени со PVC 45 см 0006-16 /

240 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 35цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420