AD0106

Прикажи 36 48 60

ZAVA PRO APRON Престилка за заварување 60х90см struve ASK-BR-4012

1320 ден со ДДВ
Престилка за заварување изработена од квалиетен говедски шпалт,  памучна врвца на вратот 1 парче сошиено со Kevlar конци. Големина: 60