AA02

Се прикажуваат сите 13 резултати

Прикажи 36 48 60

EMERTON RED BIBPANTS Панталони комбинезон црвени П/ПЕ /

2080 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук

EMERTON RED JACKET Јакна црвена П/ПЕ /

1710 ден1770 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON RED TROUSERS Панталони црвени П/ПЕ /

1590 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Елек П/ПЕ 303859 /

1300 ден со ДДВ
Елек со големи мултифункционални џебови. Материјал: памук / полиестер 260 г / м2. Големини: 46-62.

EMERTON Јакна П/ПЕ 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Јакна сива/црна/зелена 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Комбинезон П/ПЕ 303849 /

3330 ден со ДДВ
Работен комбинезон со засилени колена и големи и мултифункционални џебови. Материјал: памук / полиестер 280g / м2. Големини: 46-62.

EMERTON Кратки панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303899 /

1240 ден1400 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.

EMERTON кратки панталони сиво-црно-зелено П/ПЕ 303899 /

1210 ден1270 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.

EMERTON Панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303889 /

1600 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Панталони комбинезон П/ПЕ 303869 /

1850 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Изработени од полиестер 65%/

EMERTON Панталони П/ПЕ 303889 /

1470 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Изработени од полиестер 65%/ памук