AH040302

Прикажи 36 48 60

COLLINS TROUSERS П/ПЕ Панталони сини 3019 T/C-Т /

1450 ден со ДДВ
Зимски фатирани панталони со рефлектирачки ленти. Материјал: памук/полиестер, 240 гр/м2. Големини: S-4XL.