CN03

Прикажи 36 48 60

BladeX Ракавици против сечење 18G HPPE топени во нитрил N10811 /

495 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно трико, отпорни на пресекување – ниво 5, потопени во полиуретан. Појачани се во областа помеѓу палецот