CB06

Прикажи 36 48 60

MEMORY ракавици од полиамид/ликра обложени со жолт нитрил 152100 /

140 ден со ДДВ
Ракавици од полиамид /ликра 15G, рефлектирачки со жолт микропорест нитрил со висока отпорност на триење, дишечки. EN 388, EN 420