AX1701

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

VINYL ANSELL Кецела од винил APVC – 45G зелена

700 ден со ДДВ
Кецела зелена изработена од vinyl/PVC 0,508мм (90*115цм), отпорна на киселини, бази, масти и масла.