AA300102

Прикажи 36 48 60

COLLINS SUMMER Панталони комбинезон од Ком П35/ПЕ65, 200гр.,сив /

1420 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со рефлектирачки ленти, направени од памук и полиестер 35/65, 240 g/m2. Полукомбинезонот има два странични џебови, еден