E13

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

EAR-300 Антифони надворешни, зелена 300-3 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони за заштита за слух, многу комотни за носење. Тежина:186 гр Средна норма на пригушување- 25 dB. Надворешните

EAR-300 Антифони надворешни, сина 300-4 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони, комфордни за носење, и тежина 186 гр.  Ниво на заштина : 25 db  Надворешните антифони се

EAR-300 Антифони надворешни, црвен 300-5 /

220 ден со ДДВ
Лесени пластични антифони за заштита на уши, кои се многу комфорни за носење. Тежина:186 гр SNR – 25 dB. Бои: