CJ12

Прикажи 36 48 60

HORNERO Ракавици за заварувачи со кевларски конец 35 cm 1725 n.10

610 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи од висококвалитетна козја кожа и манжетна од телешка кожа. Шиена е со кевларски конци. EN 388 (2142),