D07

Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 36 48 60

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V бела LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000  со рачно прилагодување за големина,  електрична изолација 440V c.a.  Технички карактеристики: DPI: III

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V жолт LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000  со рачно прилагодување за големина,  електрична изолација 440V c.a.  Технички карактеристики: DPI: III

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V црвен LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000 со рачно прилагодување за големина, електрична изолација 440V c.a. Технички карактеристики: DPI: III CAT. Материјал: