AT24

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

SEFTON Топлозаштитна јакна, рефлектирачки ленти 3030-G6 зелена /

2690 ден со ДДВ
Водоотпорна јакна со рефлектирачки ленти и капуљача скриена во јаката. Материјал: 100% poliester 300D Oxford. Јакната е водоотпорна- класа 3и

SEFTON Топлозаштитна јакна, рефлектирачки ленти 3031-О1 портокалов /

2520 ден2690 ден со ДДВ
Водоотпорна јакна со рефлектирачки ленти и капуљача скриена во јаката. Материјал: 100% poliester 300D Oxford. Јакната е водоотпорна- класа 3и