C

Се прикажуваат 1–36 од 75 резултати

Прикажи 36 48 60

ALPHA BI-COLOUR Рaкавици латекс/неопрен A 87-900

165 ден со ДДВ
Ракавици изработени од природен латекс, натопени во 0.68 мм. неопрен, велур внатрешност, релјефна површина на дланката и прстите. ДОЛЖИНА: 32.2

AUK LUX Ракавици од плетено трико без рабови GTS10 /

22 ден со ДДВ
Плетени ракавици од трикотажа без шевови – памук / полиестер со еластична манжетна.  EN 420

BLACK ART Ракавици од полиестерно трико со еко кожа 70134001 /

590 ден со ДДВ
Ракавици од полиестерно трико. Дланката и прстите се покриени со еко кожа, прилагодливи еластични манжетни со велкро. Ракавиците се отпорни

BladeX Ракавици против сечење 18G HPPE топени во нитрил N10811 /

495 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно трико, отпорни на пресекување – ниво 5, потопени во полиуретан. Појачани се во областа помеѓу палецот

BUNTING Рaкавици обложени вo полиуретан 0006-30 /

45 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно плетено полиамидно трико топени во тенок слој од полиуретан на дланките и прстите со еластична манжетна.

CONTRA ESD Ракавици антистатски со јаглеродни влакна A198 /

65 ден со ДДВ
Ракавици изработени од антистатично полиамидно трико со карбонски нишки, прстите се потопени во полиуретан. Големини: XS-XXL EN388, EN 420

COOT Ракавици од трико обложени со каучук-0006-77

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памучно трико потопени во дебел слој на латекс. ЕN 388 (4141)

DIPPER BLUE Ръкавици топени в латекс 0006-71 n.10

80 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од безвешно плетено трико, потопени се во латекс, и имаат еластична манжетна. Големини: 8, 10 EN 388,

DIPPERICE 2.0 Рaкавици од HV трико топени вo латекс L22130 /

140 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици изработени од полиамидно трико,  топени во латекс, еластична манжетна, топлозаштитна подлога. Големина: 9,10 EN 388, EN 21420,

DIPPERICE Ракавици од трико топени во латекс 0006-72 /

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од полиамидно платно, обложени со латекс пена, топлозаштитна постава и еластична манжетна. EN388, EN420, EN 511.

DUCK Рaкавици едн. употреба 539 0006-18 /

120 ден со ДДВ
Ракавици за еднократна употреба изработени од тенка винилна фолија. Пакување – 100 парчиња. EN 420

FUNNY ракавици од ПЕ трико со полимерни капки, рез. 631600 /

70 ден со ДДВ
Ракавици од безшавно полиестерно трико со полимерни капки и еластична манжетна.

GILT-BLACK Зашитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црн 8013

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-R Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црвен 96132 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-Y Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, жолта 96131 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GREBE ракавици од нитрил зелени 145113 /

110 ден со ДДВ
Ракавици, изработени од нитрил, со дебелина 0,38мм, и должина 33см. Големини: 7,8,9,10 Ракавиците се во согласност со европските стандарди:

GULL ракавици кожа и плат 0002-05 /

100 ден со ДДВ
Gull ракавиците се од телешки шпалт со дизајн на паралелни линии. Задната страна е од памучна ткаенина и е засилена

HARPY ракавици цепена телешка кожа 35 см. 0005-44 /

330 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од телешки шпалт со должина од 35 cm. Ракавиците се отпорни на топлина, така што се погодни

HAWK Ракавици од природна кожа 01020020 /

320 ден со ДДВ
Ракавици без манжетни, изработени од лицева козја кожа EN 420

HERONY ракавици од шпалт ASK-6002 /

220 ден со ДДВ
Ракавици целосно изработени од еднобојна телешка кожа, без манжетни и постава, набран ластик  во пределот на зглобот. , EN 388,

JACANA Ракавици кожни за заварувачи сини /

690 ден со ДДВ
Температурноотпорни ракавици за заварувачи,изработени од телешка кожа со манжетна од 15цм, појачани на дланката и поставени со памучна постава. EN

KITE ракавици од памучно трико 0001-05 /

30 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памучно трико без манжетна. EN 388, EN 420

LAGUNA 2.0 Рaкавици од синтетична кожа и плат ASK-MG-5015 /

560 ден со ДДВ
Лесни ракавици за монтазери. Заден дел од полиестер, постава од микрополиестер и микрофибер кожа на дланката и прстите. Еластични манжетни.

LAPWING ракавици памучни топлозаштитни 250″ 0007-01 /

150 ден со ДДВ
Ракавици со манжетни изработени од дебел памук, вкупна должина од 35 см. Големина: 10 EN388, EN407, EN420.

LARK Ракавици од полиестерно трико топени во полиуретан 0006-31 /

45 ден со ДДВ
Ракавици од брендот SAFETECH изработена од полиестерски еластично плетено ткаенина, прстите се потопени во полиуретан, и се со еластична манжетна.

LEON ракавици touchscreen памук и ликра PVC точки црни 631150B /

120 ден со ДДВ
Ракавици од памук и ликра со бели ПВЦ точки за подобра отпорност на лизгање.  Прсти со електропроводливи нишки. Највисока флексибилност

MAGPIE ракавици шпалт 0002-06 /

155 ден со ДДВ
Работнички ракавици кои се направени од телешки шпалт, појачани на дланката, палец и показалец. Имаат бела памучна постава и цврста