AA010205

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA TROUSERS Панталони сиво-црно/кр.сино W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA Панталони сиво-црни/кр.сино W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици.  Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU.  Големини: