BR02

Прикажи 36 48 60

TIGER GRIP VISITOR FO SRC Заштитна капа за посетители /

3090 ден со ДДВ
Безбедносни навлаки со заштитна капа на прстите, изработени од гума/алуминиум – титаниум, отпорни на лизгање Tiger-grip® ѓон. Одговара дури