CJ04

Прикажи 36 48 60

HARPY ракавици цепена телешка кожа 35 см. 0005-44 /

330 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од телешки шпалт со должина од 35 cm. Ракавиците се отпорни на топлина, така што се погодни