CA11

Прикажи 36 48 60

TURTUR ракавици од трико обложени со PVC, поставени 119117 /

520 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици од рефлектирачки полиамид обложени со PVC на дланката и прстите. EN 388, EN 420, EN 511