H21

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

MLOV-120 Sekuralt Карабина 840042 /

590 ден со ДДВ
Алуминиумски карабин со 22.5 мм отвор. Статичен отпор 22KN Teжина 76 гр. EN 362