AX25

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

TYVEK CLASSIC EXPERT Комбинезон CHF5, 03150015 /

670 ден со ДДВ
Антистатичен, водоотпорен заштитен комбинезон Tyvek® Classic (DuPont) со капа. Хемиски отпорен , отпорност на прашина, 3p еластична капа, Tyvek® патент