AT34

Прикажи 36 48 60

Crux Рефлектирачки појас, HC-V21 /

250 ден со ДДВ
МАТЕРИЈАЛ: 100% полиестер, прилагодување на големината по велкро. Можност за поставување лого на задната страна. Големина: уни