CL16

Прикажи 36 48 60

LAPWING ракавици памучни топлозаштитни 250″ 0007-01 /

150 ден со ДДВ
Ракавици со манжетни изработени од дебел памук, вкупна должина од 35 см. Големина: 10 EN388, EN407, EN420.