D0701

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V бела LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000  со рачно прилагодување за големина,  електрична изолација 440V c.a.  Технички карактеристики: DPI: III