AW20

Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 36 48 60

ALEX Престилка до појас за готвач бело/зелена 15P08H616 GIBLOR

1440 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач бело/сива 60/40 П/ПЕ 11P08H62 GIBLOR

1290 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач бело/црвена 60П/40ПЕ, 10M2072 GIBLOR

1290 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач сиво/бела 60/40 П/ПЕ 11P08H17 GIBLOR

1380 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2