E1302

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

EAR-300 Антифони надворешни, сина 300-4 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони, комфордни за носење, и тежина 186 гр.  Ниво на заштина : 25 db  Надворешните антифони се