BR01

Прикажи 36 48 60

TIGER GRIP EASY-GRIP FO SRC Заштитна нелизгачка навлака /

1990 ден со ДДВ
Заштитна навлака против пролизгување, не содржи заштитна капа. Лесна за облекување и идеална за посетители. Величини: S/34-38 , M/39-43 , L/44-50