BH

Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 36 48 60

ATLETIC ANKLE S1 Чевли високи со метална капа K57M S1 /

1670 ден со ДДВ
Високи работни чевли изработени од велур и тектил. Поставата е тектилна, ја апсорбира влагата.  Влошката е подвижна, антистатска. Ѓонот е

DAKOTA ANKLE PRO S1 Чевли високи, S4220W-S1 /

1890 ден со ДДВ
Работни чевли изработени од комбинација на нубук и текстил.  Поставата е со апсорбирачка способност.  Влошката е отстранлива ,

EMERTON BLACK ANKLE S1 Чевли високи Z8097-S1 /

2150 ден со ДДВ
Работни чевли изработени од комбинација на кожа и текстил.  Поставата е TNT со висока апсорбирачка способност.  Влошката е отстранлива

TOLEDO BS ANKLE S1 Чевли високи K8030 /

1560 ден со ДДВ
Чевли високи изработени од природна пигментирана кожа.  Поставата има можност да ја абсорбира влагата. Ѓонот е PU/PU.  Заштитата на