G1301

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

ABEK1/ P3 Филтер за Advantage A2B2E1K1 P3 R, пар 430374 /

2480 ден со ДДВ
Комбиниран филтер MSA. Касетите се заклучуваат со една ротација. Ги исполнува европските стандарди: EN 14387: A2B2E1K1. За MSA Advantage® 200LS,

Филтер P3 за Advantage, пар, 430375 /

1300 ден со ДДВ
Комбиниран филтер MSA. Касетите се заклучуваат со една ротација. Ги исполнува европските стандарди: EN 143 : P3. За MSA Advantage®

Филтер А2В2Е1К1 за Advantage, пар 430373 /

1980 ден со ДДВ
Комбиниран филтер MSA. Касетите се заклучуваат со една ротација. Ги исполнува европските стандарди: EN 14387: A2B2E1K1. За MSA Advantage® 200LS,