CI06

Прикажи 36 48 60

HERONY ракавици од шпалт ASK-6002 /

220 ден со ДДВ
Ракавици целосно изработени од еднобојна телешка кожа, без манжетни и постава, набран ластик  во пределот на зглобот. , EN 388,