CE0803

Прикажи 36 48 60

REDSTART Ракавици обложени со PVC 27 cm 0006-05 /

160 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 27цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420