D0706

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V црвен LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000 со рачно прилагодување за големина, електрична изолација 440V c.a. Технички карактеристики: DPI: III CAT. Материјал: