H

Се прикажува 21 резултат

Прикажи 36 48 60

AM 200 Sekuralt 361 комплет јаже 1,5м. со абсорбер 840114 /

1730 ден со ДДВ
Полустатично јаже со абсорбер 1.5м, Ф11мм. EN 355 EN 362

AMN/3 Sekuralt 363 комплет јаже 1,8м. со абсорбер и 2 карабини 840116 /

3790 ден со ДДВ
Двојно јаже со апсорбер на енергија + еден алуминиумски карабин со заклулување со завртување + два алуминиумски карабина со отвор

C-354 Sekuralt 10150 Јаже за позиционирање 1.5м 840111 /

730 ден со ДДВ
C-354 Sekuralt 10150 Полустатично јаже за позиционирање, должина 1.5м, Ф 11 мм EN 359

C-358/1 Sekuralt 239 Јаже за позиционирање 2.0м 840117 /

1270 ден со ДДВ
Полустатичко регулирачко јаже за позиционирање. 11mm. EN 358

KAYA – Анкерен столб

9900 ден со ДДВ
Анкерен столб изработен од челик. височина 500-600мм. Сертифициран за 3 оператори. EN 795A+TS16415:2013 Анкер Спецификации на

MHL-20 LIFELINE Мобилна хоризонтална /20m

18200 ден со ДДВ
• Лесно се склопува. • Прилагодлива должина (4-20 mt). • Сертифициран за користење од

MLOV-120 Sekuralt Карабина 840042 /

590 ден со ДДВ
Алуминиумски карабин со 22.5 мм отвор. Статичен отпор 22KN Teжина 76 гр. EN 362

Sekuralt 237 јаже за позиционирање 2m, 101007100006

3640 ден со ДДВ
Полустатично прилагодливо работно јаже Ø 12мм.Опремено со ергономски затегнувач, изработен од алуминиум со 1 челичен карабинер со тројнозаклучување. На другиот

Sekuralt CTA60 Помошно јаже 840155 /

290 ден со ДДВ
Sekuralt CTA60 Помошно јаже за позиционирање од полиестер EN795

Sekuralt Light 11 Plus Појас 840089 /

7380 ден со ДДВ
Двобоен повеќенаменски појас за работа на висина со задна точка за позиционирање,1вентрална точка и 2 латерални D прстени како работни

Sekuralt Light 2 plus Појас со димензии M-XL XXL 840074 B1020S /

1610 ден со ДДВ
Појас за работа на висина со 2 точки за позиционирање.  Материјал: полиестер Тежина: 750gr. EN 361

Sekuralt WIND BLUE 3 / L 100409900005 /

15250 ден со ДДВ
Појас со 1 точка за позиционирање на задната страна + 1 точка за позиционирање на предната страна + D прстен

Sekuralt Карабина 39 840006 /

550 ден со ДДВ
Автоматска карабина со отвор 55мм. Материјал: челик Статичен отпор: 23KN Тежина: 492 gr. EN 362

Sekuralt Карабина 993 со тројно затварање 840280 /

1150 ден со ДДВ
Aлуминиумски карабин, сина боја, автоматски, со тројна брава, отвор од 22 mm  МАТЕРИЈАЛ: алуминиум  СТАТИЧКА ЈАКОСТ: 23 kN ТЕЖИНА: 79

МLDP-600 Sekuralt Карабина 840050 /

1560 ден со ДДВ
Алуминиумска карабина со автоматско заклучување, 60мм отвор. Статичен отпор: 23KN. Тежина: 462г.

МАОV-120 Sekuralt Карабина 840004 /

230 ден со ДДВ
МАОV-120 Sekuralt Карабина од челик со 17мм отвор.  Статична отпорност 23 КN. Тежина 174 гр. ЕN362