CJ02

Прикажи 36 48 60

SPINUS Ракавици за заварување со кевларски конец 35 см 01020036 /

440 ден со ДДВ
Ракавици долги за заварување Тип А, од говедска кожа, шевовите сошиени со кевларски конци покриени со кожа.Имаат памучна постава. Должина