G48

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

SENKO MONOGAS 02 Детектор за кислород, SM0108390, 801206900001

15222 ден со ДДВ
Пренослив детектор дизајниран да детектира присуство на кислород во воздухот. Користи инфрацрвени  сензори за да обезбеди брзи и прецизни отчитувања