AA0201

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

EMERTON RED JACKET Јакна црвена П/ПЕ /

1710 ден1770 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Јакна П/ПЕ 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Јакна сива/црна/зелена 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер