AD01

Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 36 48 60

ZAVA PRO APRON Престилка за заварување 60х90см struve ASK-BR-4012

1290 ден со ДДВ
Престилка за заварување изработена од квалиетен говедски шпалт,  памучна врвца на вратот 1 парче сошиено со Kevlar конци. Големина: 60

ZAVA PRO JACKET HL Јакна за заварување кожа/плат ASK-JFR-4005 /

3100 ден со ДДВ
Јакна за заварувачи од природна кожа со внатрешен џеб. Материјал: 100% природна кожа. Големини: M-3XL. EN ISO 1161:2015

ZAVA PRO SHOE COVERS Kамашни за заварување, ASK-SC-4033

950 ден со ДДВ
Камашни за заварувачи изработени од природна телешка кожа.  Закопчувањето е со велкро. Должина 40цм. EN ISO 11611:2015

ZAVA PRO SLEEVES Ракавели за заварување, ASK-SL-4027

1050 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи од кожа со пластични додатоци. Долги 58 cm. EN ISO 11611:2015

ZAVA PRO TROUSERS HL Панталони за заварување кожа/плат ASK-TFR-4006 /

2680 ден со ДДВ
Панталони за заварувачи од природна кожа и платносо внатрешен џеб. Материјал: 100% памук и природна кожа. Големини: S-3XL. EN 11611:2015