CA

Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 36 48 60

NITRO Ракавици 15G полиамид/ликра со нитрил пена N10818 /

190 ден со ДДВ
Ракавици од полиамид / ликра, потопени во нитрил, со нитрилни капки по дланките. Многу добра издржливост во маслена и водна

RAINBOW Ракавици обложени со полиуретан 141110 /

50 ден со ДДВ
Ракавици со пет прсти плетени безшавно 13 G. Дланката и прстите се потопени во нитрил, дишечки од задната страна, еластични

ROLLER ракавици обложени со нитрил 9021 0006-10 /

110 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памук, потопени во нитрил со еластични манжетни.

SPARROW ракавици од полиестер обложени со нитрил N10500E /

60 ден со ДДВ
Ракавиците се од плетено полиестерно трико. Потопени се во нитрил и се со еластична манжетна. Големини: 9,10 Ракавици се во

SWIFT ракавици обложени со нитрил 9041 0006-12 /

140 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памук, потопени во нитрил со засилени манжетни.

TRILLER ракавици од полиамид со акрилна постава и микропена GBD+AN /

190 ден со ДДВ
Ракавици од полиамид со полиестерна постава, потопени во микропорест нитрил со полимерни капки на дланката и прстите, еластична манжетна и

TURTUR ракавици од трико обложени со PVC, поставени 119117 /

520 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици од рефлектирачки полиамид обложени со PVC на дланката и прстите. EN 388, EN 420, EN 511

TWISTER EVO Ракавици од полиестерно трико топени во нитрил 115153 /

45 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно полиестерно трико, топени во нитрил, со еластични манжетни.

TWISTER ракавици од полиестерно трико обложени со нитрил 115151 /

70 ден со ДДВ
Ракавиците се од безшевно полиестерно трико. Потопени се во нитрил и се со еластична манжетна.Големини: 8,9,10. EN 420, EN 388

XEMA Ракавици од полиестер обложени со нитрил GNK+NP /

60 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени се од полиестерно трико. Потопени се во нитрил и горниот дел на ракавицата е направен да овозможува