CA07

Прикажи 36 48 60

NITRO Ракавици 15G полиамид/ликра со нитрил пена N10818 /

190 ден со ДДВ
Ракавици од полиамид / ликра, потопени во нитрил, со нитрилни капки по дланките. Многу добра издржливост во маслена и водна