CF02

Прикажи 36 48 60

STARLING ракавици латекс домаќински 0006-03 /

70 ден со ДДВ
Ракавици изработени од латекс внатрешно кадифено поставени. Надворешни профилирани против пролизгување на дланката и прстите. EN 420