AA0401

Прикажи 36 48 60

IMPALA JACKET Јакна 100%ПЕ КА0085Ј /

2900 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови. Отпорна на ветар, со патент. Изработена од 100% полиестер, Oxford/Canvas, 270гр м2, со апликација 96%