AA0108

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. син П/ПЕ 190гр. W1129T n.52

1420 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. сини П/ПЕ 190гр. W1129T /

1420 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони сиво/зелени, П/ПЕ 190гр. W1129T /

ден1570 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,