BN07

Прикажи 36 48 60

WELDER Чевли високи за заварувачи LC29S S1 /

2480 ден со ДДВ
Материјал – Koжа, Ѓон- PU/PU со абсорбер на пета. EN ISO 20345: Спецификација на заштитни чевли за професионална