G130102

Прикажи 36 48 60

Филтер А2В2Е1К1 за Advantage, пар 430373 /

1980 ден со ДДВ
Комбиниран филтер MSA. Касетите се заклучуваат со една ротација. Ги исполнува европските стандарди: EN 14387: A2B2E1K1. За MSA Advantage® 200LS,