G15

Прикажи 36 48 60

NEW EURMASK Полумаска Milla 7400 /

830 ден со ДДВ
Полу маска со 2 отвори за филтри-Milla ( Италија ). Филтрите се навртуваат. Полумаската има вентил за издишување, прилагодлив ремен